Sauvignon-unk vendégségben!
A tavaszias időjárásnak köszönhetően még mindig tart a kerti partik szezonja! A fotók tanulsága szerint multifunkcionális Bag in box Sauvignon-unk a főzés minden fázisában bevethető
A tavaszias időjárásnak köszönhetően még mindig tart a kerti partik szezonja! A fotók tanulsága szerint multifunkcionális Bag in box Sauvignon-unk a főzés minden fázisában bevethető
Felpörögtek az események a Tóthbor háza táján… Mától kapható 2018-as újborunk, mely első kóstoló ebből az ígéretes évjáratból. Friss szőlőt idéző illata és íze (Traubiszóda
Rövid gyászhírünk, hogy elfogyott a töppedt szőlőből készült 2016-os Hárslevelűnk… 🙁 Ami egyben azt is jelenti, hogy a kedves vevők szerették és fogyasztották is rendesen. Köszönjük!
Éééééés vége! Tegnap a Cabernet sauvignon leszedésével zárult az augusztus 2. óta tartó szüret! Most már jöhetnek a jobbnál-jobb új borok! 😋🍷
Elérkeztünk zászlóshajónk, a Hárslevelű szüreti időszakához! Ezt a fajtát is a szokásos időpontnál jóval korábban kezdtük szüretelni, a száraz Hárslevelű alapanyaga már a pincében dolgozik,
Munkában az új generáció! 🍷 Egyed László másodéves szőlész- borász mérnök hallgató élete első teljesen önálló borkóstolóját tartja Mátrafüreden, a Cicáskacus Vendégházban, természetesen TóthBor-ból! Good job
És szüret,szüret szüret….érkezik az ” anyag” a pincéhez!!! Ígéretünkhöz híven újabb kis album a bor születésének folyamatáról ( babakönyv! ) A végén videó is van,
Tóth és Tóth Debrői Borok